€ 29 korting op Tandbleken (Maximum smile)

Beauty @the Basement is al weer heel wat jaren ervaringsdeskundige als het gaat om tanden bleken. Middels het power-bleaching’ principe worden uw tanden weer stralend wit. Deze maand betaalt u voor de maximum behandeling GEEN €79,= Maar slechts €50,= !! Deze behandeling duurt (5 x 15 minuten). Verkleuringen kunnen middels deze behandeling tot wel 8 tinten lichter worden!! Wij maken het voor iedereen mogelijk om met een stralend witte lach het leven door te gaan. Deze aanbieding loopt vanaf 16 januari tot 16 februari 2020. U kunt deze korting claimen, en direct een afspraak inplannen door op de “Nu bellen” knop in de Facebook advertentie te klikken. Tevens is het mogelijk om contact op te nemen en een afspraak in te plannen via Facebook messenger.

Teaser

€ 50 korting op Vetbevriezen

De feestdagen zijn achter de rug, en iedereen is daarom al weer druk bezig met de goede voornemens. Als extra beloning naast het sporten geeft Beauty @the Basement in de maand januari € 50,= korting op vet bevriezen, om dat extra lastige randje om uw middel aan te pakken. Dit geldt voor de behandeling van 3 x 2 uur.

 

€ 49 korting op ontharen SHR Gezicht en hals!

Voor het definitief ontharen van het gezicht en de hals krijgt u bij Beauty @the Basement vanaf 16 januari tot 16 februari 2020 een korting van maar liefs € 49,= en betaalt u dus GEEN € 149,= Maar slechts €100,= !! Dit actiepakket bestaat uit 10 behandelingen met variabele interval!! Nooit meer scheren, en definitief verlost van vervelende hars en scheer beurten. Deze behandeling is geschikt voor hem, en voor haar. Prima te combineren met één van onze andere behandelingen.

€ 100 korting op definitief ontharen oksels & bikinilijn

Aankomende maand betaalt uw bij Beauty @the Basement voor het ontharen van uw oksels en bikinilijn (10 behandelingen) geen € 249,= Maar slechts 149,= !! Deze actie loopt tot en met 16 februari 2020.

Claim snel deze aanbieding, dit kunt u doen door te bellen of te mailen afspraak@beautyatthebasement.nl

Stoptober tandbleekactie

Bent u gestopt met roken? En wilt u uzelf, en een vriend, familielid, of partner trakteren op een mooi stralend wit gebit? De hele maand oktober geeft Beauty @the Basement korting op de maximum tandbleekbehandeling 5 x 15 minuten. U betaalt geen € 158,-euro maar slechts € 79,-

De actie loopt tot en met 21 november 2019

Vakantie 1 tot en met 12 oktober

Wegens vakantie van 1 tm 12 oktober  is Beauty at the Basement beperkt bereikbaar Antwoorden op mails, of via Facebook messenger kunnen iets langer dan normaal duren.

Website live

Vanaf vandaag is de nieuwe website online gegaan. Vanaf nu is Beauty @the Basement optimaal te bekijken op Desktops, tablets, en alle mobiele browsers.

After Summer Treatment

Heeft u zich ook zo lopen ergeren aan het eindeloos scheren tijdens de zomervakantie en wilt u zich daar tijdens uw volgende vakantie niet meer druk om willen maken?