Werkzaamheden website

Momenteel zijn wij bezig met een migratie van onze website. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen niet juist worden weergegeven. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuw bij Beauty @the Basement!

Nieuw bij Beauty @ the Basement! De nieuwe age loving treatment zonder naald!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid elastisch en soepel houdt,maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald. Deze wordt op de huid geplaatst, waar we het hyaluron inschieten met een hoge druk (880 km p/u). Dit geeft een klein tintelend schokje. Deze methode pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht. Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen, en is na een kuur verband tot ongeveer 3 a 4 maanden zichtbaar. Hierbij gebruiken we 100% hyaluron: een vloeibare hyaluron (non crossed linked)

Klik hier voor meer info

Maart actie

Het defintief ontharen d.m.v. S.H.R. techniek van de benen ,bikinilijn en oksels .Slechts €399,-(normaal €598-) Dit is een pakket van 10 keer waar u elke 6 weken langs komt .

Fanatiek bezig met je goede voornemens?

Kortingsdeal van Beauty @the Basement

Januari is bijna voorbij, blue-monday achter de rug, dus hoogtijd om jezelf eens lekker te verwennen. Deze maand betaal je bij Beauty @the Basement voor de Maximum smile tandbleek behandeling geen 79 euro maar slechts 50 euro.

Fanatiek bezig met je goede voornemens? Maar kom je maar niet van dat vervelende randje vet af? Voor een cryo behandeling van 3×2 uur betaal je geen 199 euro maar slechts 149,=

Als je aankomende maand een XL ontharingspakket aanschaft, geeft Beauty @the Basement je een Maximum tandbleek behandeling GRATIS